Известие

Collapse
No announcement yet.

Не зарежда батериту

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дай ми един адрес,да ти изпратя един изправен статор с диоди и тогава ще ми кажеш какво се получава.Май и двамата имате проблем с генераторите. 12.3 волта е напрежението на разреден акумулатор,следователно генератора не се справя с всички консуматори.Ако всичко друго е наред,това става само от хлабав ремък
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

е ти си с външен регулатор. естествено че ще ти държи напрежението без промяна. за тия пари които си похарчил и времето работа което си вкарал- алтернатор+преправяне+външен регулатор+преправяне на инсталацията колко акумулатора можеше да купиш.
      няма ли някой да си премери кошницата за да сравним.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        е ти си с външен регулатор. естествено че ще ти държи напрежението без промяна. за тия пари които си похарчил и времето работа което си вкарал- алтернатор+преправяне+външен регулатор+преправяне на инсталацията колко акумулатора можеше да купиш.
        няма ли някой да си премери кошницата за да сравним.
        не съм с външен регулатор.Схемата му е като на бошовия
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравеите, имам 2 алфи 33 и ми трябват спотрни пружини за едната мойе ли някои да ми каже каде да тарся или кам кого да се обарна ако някои може да ми е в помощ скайпа ми е Jonsi85 предварително благодаря
          Alfa Romeo 33 1.7 QV 1987

Comment

Working...
          X